Helsvensk datalagring i toppmoderna serverhallar
Drift och datalagring

Helsvensk datalagring

Vet du vart i världen ni lagrar era personuppgifter? I en värld som med internets hjälp blir mindre och mindre sprids vår data mer och mer. Leverantörer som kan anses vara svenska använder inte sällan utländska molntjänster för sin drift någonstans i kedjan.

Det kan handla om t ex lagring av backupfiler, tjänster för e-postutskick, loggning. Inte sällan hittas utländska bolag vid lite grävande i underbiträdeskedjan.

Vi kan med stolthet säga att all vår datalagring sker i Sverige. Vi primära drift, våra testmiljöer, våra backupmiljöer – ja allt. Givetvis omfattar det även vår underbiträdeslista, och deras underbiträden, och deras underbiträden… ja du förstår. Som grädde på moset hostar vi även miljövänligt.

Använder hållbara datacenter
  • Miljömärkt el med stämpeln "Bra miljöval"
  • Återvinner överskottsvärme till fjärrvärmenät
  • Reservkraft som drivs med EcoPar för minskat CO2-utsläpp
  • Återvinning av uttjänt utrustning

Kontakta oss gärna för mer information om våra miljöer, datasäkerhet samt SLA.

Intresserad av att veta mer?

Boka ett möte med vår Success Manager för att få djupare inblick i vad InSurvey kan göra för er verksamhet!

Boka ett möte

Blixtsnabb support

Vår kompetenta supportpersonal finns redo att hjälpa till om du skulla fastna. Supporten är tillgänglig vardagar mellan 8 och 17.

Tillgänglighetsanpassat

I InSurvey ska alla enkelt kunna fylla i våra formulär och kunna ta del av våra rapporter. Därför följer såklart verktyget tillgänglighetsdirektivet WCAG 2.1.

Helsvensk datalagring

Vi har enbart helsvenskt datalagring. Punkt. Med InSurvey vet du precis vart i Sverige din data är och vilka som kan hantera den.

SSO-autentisering

Är ni trötta på alla lösenord för olika tjänster? Låt istället era administratörer logga in med sina vanliga Microsoft Azure AD-konton.

Arbeta kollaberativt

Skapa team för ditt projekt och dela ditt material till dina kollegor enkelt. Minskar personberoendet och gör organisationen mer effektiv.

Heltäckande API

InSurvey är en helt tjänsteorienterad plattform vilket innebär att all funktionallitet i InSurvey är åtkomlig via vårt API.