Människorna bakom produkten

Om oss

Cloud Connected heter företaget som står bakom formulärverktyget InSurvey. Vi är ett produktutvecklingsbolag med ett tydligt fokus på informationssäkerhet, datainsamling och analys.

Företaget grundades formellt 2009 men har funnit i handelsbolagsform sedan 2002.

Naturligt arbetar vi mycket med medlemsorganisationer. Bland våra kunder finner man en stor del av Sveriges fackförbund och politiska partier, men även privata bolag, stiftelser, kommuner och andra organisationstyper. Detta ställer höga krav på att våra produkter både är användarvänliga, flexibla och säkra.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller bolaget i stort.

Intresserad av att veta mer?

Boka ett möte med vår Success Manager för att få djupare inblick i vad InSurvey kan göra för er verksamhet!

Boka ett möte

Blixtsnabb support

Vår kompetenta supportpersonal finns redo att hjälpa till om du skulla fastna. Supporten är tillgänglig vardagar mellan 8 och 17.

Tillgänglighetsanpassat

I InSurvey ska alla enkelt kunna fylla i våra formulär och kunna ta del av våra rapporter. Därför följer såklart verktyget tillgänglighetsdirektivet WCAG 2.1.

Helsvensk datalagring

Vi har enbart helsvenskt datalagring. Punkt. Med InSurvey vet du precis vart i Sverige din data är och vilka som kan hantera den.

SSO-autentisering

Är ni trötta på alla lösenord för olika tjänster? Låt istället era administratörer logga in med sina vanliga Microsoft Azure AD-konton.

Arbeta kollaberativt

Skapa team för ditt projekt och dela ditt material till dina kollegor enkelt. Minskar personberoendet och gör organisationen mer effektiv.

Heltäckande API

InSurvey är en helt tjänsteorienterad plattform vilket innebär att all funktionallitet i InSurvey är åtkomlig via vårt API.