Enkätundersökningar - Mer än bara teknik

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om InSurvey!    Magnus Kjellén  08-51 805 950  magnus@cloudconnected.se


Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om InSurvey!

Magnus Kjellén
08-51 805 950
magnus@cloudconnected.se

Vi är duktiga på att bygga enkätverktyg - vi har gjort det i 8 år. Vårt fokus har alltid vara att jobba kundnära. Goda relationer med våra kunder har hjälpt oss att både skapa bra samarbeten med nöjda och återkommande kunder, men också att förstå vad det egentligen är marknaden efterfrågar.

Under alla dessa år har vi diskuterat, analyserat och hjälp våra kunder med att skapa tusentals enkätundersökningar. Detta har gett oss en inblick i både hur man vill att enkätverktyget ska fungera, men också i hur man skapar framgångsrika undersökningar. Eftersom alla våra supporttekniker också är utvecklare, har vi lättare kunnat hitta flaskhalsar i systemet och samtidigt skapat oss en bra bild av vad man förväntar sig av InSurvey.

Vill ni ta det till nästa nivå?

Våra underleverantörer har över 25 års branscherfarenhet och erbjuder våra kunder beslutsunderlag, insikter och rådgivning. Genom detta samarbete kan våra kunder enkelt dra nyttan av två världar - ett kraftfullt verktyg för enkätundersökningen och en stabil och kunnig partner under hela undersökningsprocessen.

Tvecka inte att kontakta oss om du har frågor om InSurvey eller hur vi kan hjälpa till för att ta er nästa enkätundersökning till nya höjder!